0

Nak kek ke?

4 July 2014 in Blog, Cakes

Assalamualaikum. ..

Pengumuman!

Kepada sesiapa yang ingin menempah kek, dimaklumkan tempahan hanya untuk tarikh selepas 15hb August 2014 sahaja.

Segala pertanyaan boleh dihantar kepada saya.

Zee Helena
email1: zee@cent2u.com
email2: zeehelena@gmail.com
mobile: 017 – 7908912
whatsapp: 017 – 7908912
facebook: Zee Helena

Harap maklum.


Zee Helena

Bookmark and Share

Tags: , , , , , ,

0

Cakes, Wedding Cake di Setia Alam, Shah Alam

12 May 2014 in Blog, Cakes

Antara kek-kek tahun ini 2014 yang semakin menampakkan kelainan dalam dekorasi saya.

Terima kasih saya ucapkan kepada pelanggan cent2u.com yang memberi kepercayaan untuk mendekorasikan serta merealisasikan kek idaman mereka.

Selain gambar-gambar ini, banyak lagi yang boleh anda lihat di laman Facebook saya “Zee Helena”.

Selamat melayari kek-kek saya.
image

♥ ♥ ♥
Zee Helena

Bookmark and Share
0

Welcome to cakes.cent2u.com Gallery

9 August 2011 in Cakes

Semua kek di cakes.cent2u.com adalah  homemade serta sesuai untuk semua jenis majlis perkahwinan, pertunangan mahupun majlis harijadi.  Anda boleh berikan idea serta design atau dekorasi untuk kek anda.   Sila layari galeri cent2u.com untuk mencari “dream cake” anda..

Wedding Cakes

Engagement Cakes
Birthday Cakes
Any Occasion Cakes & Cup Cakes

Bookmark and Share
1

Wedding Cakes

15 March 2011 in Cakes, Wedding

*********************************************************************

Flavour:

Butter  / Moist Chocolate / Fruit Cake

Available for:

Buttercream / Chocolate Curl / Fondant

*********************************************************************

Bookmark and Share

Tags: ,

1

Engagement Cakes

14 March 2011 in Cakes, Harijadi atau Majlis

*********************************************************************

Flavour:

Butter  / Moist Chocolate / Fruit Cake

Available for:

Buttercream / Chocolate Curl / Fondant

*********************************************************************

Bookmark and Share

Tags: , ,

1

Birthday Cakes

14 March 2011 in Cakes

*********************************************************************

Flavour:

Butter  / Moist Chocolate / Fruit Cake

Available for:

Buttercream / Chocolate Curl / Fondant

*********************************************************************

Bookmark and Share
10

Any Occasion Cakes & Cup Cakes

13 March 2011 in Cakes, Harijadi atau Majlis

*********************************************************************

Flavour:

Butter  / Moist Chocolate

Cake Size:

6-inch, 8-inch, 9-inch, 11-inch, 12-inch x 24-inch

Cup Cake Size:

Regular -  7 cm (top) x 4 cm (height) x 5 cm (bottom)

Small -  6 cm (top) x 4 cm (height) x 4 cm (bottom)

Available for:

Buttercream / Chocolate Curl / Fondant

*********************************************************************

Size each brownies :

3cm x 3cm x 3cm

Weight : +- 700 grams /+- 40pcs

Bookmark and Share

Tags: , , , , ,

0

2012 Cake Price List

13 March 2011 in Cakes

Pricelist-2011

<<Please click image for larger view>>

**************************************************************************

Senarai harga di atas adalah harga permulaan setiap kek.
Harga mungkin berubah mengikut jenis-jenis kek, design/ dekorasi sesebuah kek.
Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan kek, sila hubungi saya:

*********************************

Zee Helena

mobile no:  017-7908912

email:  zeehelena[at]gmail.com

fb: zee.helena

*********************************

Bookmark and Share

Tags: , , , , , ,

0

Polka Dot Cake

6 July 2010 in Blog, Cakes, Harijadi atau Majlis

Hantaran cake Dora kepada buah hati nya ;) ;)

Dora…ingat polka dot ingat lah kek ni… hehehe….tahniah!!!  Sampai juga kek ni ke Johor untuk hari pertunangan Dora pada 3 Julai, Ahad lepas.

:)

Bookmark and Share
0

Pesona Pengantin Edisi Julai 2010

25 June 2010 in Blog, Cakes

IMG_1141

IMG_1141JOm tgk2 majalah Pesona Pengantin bulan Julai.. gambar2 kek terbaru saya ada kat dalam majalah tu.. :) hehe…jangan lupa page 200 ye….

Selamat membaca….

Bookmark and Share

Cake Order for 2014

Sila email / WhatsApp pertanyaan kek kepada: zeehelena@gmail.com Atau 017-7908912


Harap maklum.




RAIKAN MAJLIS ANDA BERSAMA: CAKES by Zee Helena

Zee Helena

Create Your Badge

CAKES by Zee Helena

Designs

Sila layari galeri dan pilih mana-mana design atau dekorasi kek yang bersesuaian dengan majlis anda.

Anda juga boleh menghubungi saya dan memberi sebarang idea untuk kek anda.

Harga

Semua harga adalah dalam Ringgit Malaysia (RM). Caj penghantaran bergantung pada tarikh, masa dan lokasi.

Tempahan

Untuk sebarang tempahan segera, sila hubungi / SMS saya, Zee Helena di 017-7908912 atau email zeehelena[at]gmail.com

Butiran Tempahan

Sertakan butiran berikut bagi memudahkan proses penghantaran email untuk senarai /detail serta harga kek kepada anda.

1. Nama:

2. No telefon:

3. Design cake: sekiranya ada berikan contoh gambar

4. Tema/warna untuk kek majlis:

5. Perisa cake: moist choc/ buttervanilla / fruit cake

6. Jenis frosting: fondant/ buttercream / chocolate

7. Lain-lain info yang berguna

Penghantaran/ Self Pick

Penghantaran kek hanya pada HUJUNG MINGGU SAHAJA dan caj mengikut lokasi

Self Pick hanya di KFC Setia Alam dan Petronas A&W Seksyen7, Shah Alam

Penghantaran / Self pick hanya dibuat pada masa yang telah ditetapkan melalui perbincangan dengan pihak cent2u.com.

PENGUMUMAN

Salam ceria! Dialu-alukan kepada semua bridal/wedding planner, caterer, event management untuk menjalankan usahasama perniagaan dengan kami di cakes cent2u. Sekian, terima kasih.

Kategori

Hubungi Kami


View Larger Map





SMS/ WhatsApp atau hubungi

Zee Helena 017-7908912

zeehelena[at]gmail.com / zee[at]cent2u.com

facebook: Zee Helena

facebook FanPage: cakes.cent2u.com