Wedding

0

Cupcakes!

23 December 2014 in Blog, Cakes, Wedding

Cupcakes @ kek cawan!

Flavor yang ada di cent2u.com sememangnya terhad kepada moist choc dan buttervanilla sahaja.

Frosting boleh dipilih antara buttercream , ganache atau fondant.

Harga cupcakes atau kek-kek lain adalah berdasarkan kepada design / dekorasi kek tersebut.

Size ada ada untuk cupcakes adalah 2.5 oz dan 3 1/4 oz sahaja.

cakes semanis senyuman! 


Zee Helena

Bookmark and Share

Tags: , , ,

1

Wedding Cakes

15 March 2011 in Cakes, Wedding

*********************************************************************

Flavour:

Butter  / Moist Chocolate / Fruit Cake

Available for:

Buttercream / Chocolate Curl / Fondant

*********************************************************************

Bookmark and Share

Tags: ,

0

Pink Wedding Cake

4 May 2010 in Blog, Cakes, Wedding

Wedding Cake & Cuppies for Azrain & Fadzilah – 1st May 2010 dari Casa Damansara 1.

Thanks kalian berdua…

Bookmark and Share
0

Wedding Cake with Cuppies

6 April 2010 in Blog, Cakes, Wedding

Roses Wedding Cake3Roses Wedding Cake4Roses Wedding CakeWedding Cake 3 tingkat ni Tasya yang order.

Buttercream red roses penuh atas cake ni…macam sayang je nak makan. Hehehe.. :P

Tasya, thanks ya dengan tempahan ni.

Bookmark and Share
0

Ku Lihat Hijau..

6 April 2010 in Blog, Cakes, Harijadi atau Majlis, Wedding

Green Theme Hantaran CakeGreen Theme Hantaran Cake2Green Theme Hantaran Cake3Kek hantaran warna hijau kuning ni, tempahan dari Kak Kamariah. Dah 2 kali dia order..hehe..cam biasa dalam moist choc cake + fondant topping.

Thanks akak..

Bookmark and Share
3

Topsy Turvy Wedding Cake Di Shah Alam!

9 March 2010 in Blog, Cakes, Harijadi atau Majlis, Wedding

Topsy Turvy Wedding Cake

Topsy Turvy Wedding Cake, walau nampak lain dari biasa.  Tetap menarik kerana keunikan bentuk nya!

Kombinasi warna yang menarik, putih, merah jambu dan merah hati.  Ditambah dengan bunga-bunga yang diletak secara rawak di atas kek ini menampakkan kelainan dari kek kahwin yang biasa dilihat!

Thanks to Shima!

Bookmark and Share

RAIKAN MAJLIS ANDA BERSAMA

Zee Helena

Create Your Badge

Designs

Sila layari galeri dan pilih mana-mana design atau dekorasi kek yang bersesuaian dengan majlis anda.

Anda juga boleh menghubungi saya dan memberi sebarang idea untuk kek anda.

Harga

Semua harga adalah dalam Ringgit Malaysia (RM). Caj penghantaran bergantung pada tarikh, masa dan lokasi.

Tempahan

Untuk sebarang tempahan segera, sila hubungi / SMS saya, Zee Helena di 017-7908912 atau email zeehelena[at]gmail.com

Butiran Tempahan

Sertakan butiran berikut bagi memudahkan proses penghantaran email untuk senarai /detail serta harga kek kepada anda.

1. Nama:

2. No telefon:

3. Design cake: sekiranya ada berikan contoh gambar

4. Tema/warna untuk kek majlis:

5. Perisa cake: moist choc/ buttervanilla / fruit cake

6. Jenis frosting: fondant/ buttercream / chocolate

7. Lain-lain info yang berguna

Penghantaran/ Self Pick

Penghantaran kek hanya pada HUJUNG MINGGU SAHAJA dan caj mengikut lokasi

Self Pick hanya di KFC Setia Alam dan Petronas A&W Seksyen7, Shah Alam

Penghantaran / Self pick hanya dibuat pada masa yang telah ditetapkan melalui perbincangan dengan pihak cent2u.com.

PENGUMUMAN

Salam ceria! Dialu-alukan kepada semua bridal/wedding planner, caterer, event management untuk menjalankan usahasama perniagaan dengan kami di cakes cent2u. Sekian, terima kasih.

Cake Order for 2015 / Tempahan kek untuk 2015

Sila email / WhatsApp pertanyaan kek kepada:


Zee Helena

email1: zee@cent2u.com
email2: zeehelena@gmail.com
Atau
mobile: 017-7908912


Harap maklum.




Kategori

Hubungi Kami


View Larger Map





SMS/ WhatsApp atau hubungi

Zee Helena 017-7908912

zeehelena[at]gmail.com / zee[at]cent2u.com

facebook: Zee Helena

facebook FanPage: cakes.cent2u.com

Pinterest: https://www.pinterest.com/zeehelena/cakes-by-zee-helena/