Blog

0

Basket Roses Cake

21 September 2013 in Blog

Cake baru dari cent2u.com Basket Roses.  Dipenuhi dengan bunga rose buttercream,  daun-daun hijau serta hiasan tag tulisan yang dibuat daripada fondant.

Dekorasi keliling cake yang menjadikan kek ini dipanggil basket roses cake ataupun kek bakul bunga ros!

Pasti menjadi kelainan untuk dijadikan sebagai kek hantaran ataupun harijadi. Betul tak?

Zee Helena

zee@cent2u.com

Bookmark and Share

Tags: , , , , , ,

0

Selamat Hari Raya!

2 August 2013 in Blog

Assalamualaikum,

Salam Aidil fitri kepada semua Muslimin Muslimat meraikan kemenangan kita setelah menunaikan ibadah di bulan Ramadhan.

Aidilfitri

Bookmark and Share

Tags: , , , , , ,

1

Diskaun Harga Kek 2010!

14 October 2009 in Blog

Hello…

Kepada semua pelanggan cakes.cent2u.com!!

Dapat DISKAUN menarik untuk pembelian kek kali KEDUA untuk tahun 2010! Tempahan hanya boleh dibuat sehingga March 2010 SAHAJA!

Bookmark and Share

Tags: ,

1

Selamat Hari Raya Aidilfitri

13 September 2009 in Blog

Untuk semua kaum Muslimin dan Muslimat,

Sempena Syawal yang bakal tiba hujung minggu ini, Insyallah.  Saya, Zee Helena bagi pihak cakes.cent2u.com ingin mengucapkan selamat menyambut Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin kepada pengunjung website kami dan pelanggan-pelanggan yang telah membeli produk kami untuk hari raya ini.

Semoga segala ibadah kita di bulan Ramadhan tahun ini juga akan mendapat keberkatan yang tak terhingga kepada kita semua.  Amin…

*** SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ***

*** MAAF ZAHIR & BATIN ***

:) ;) :) ;) :) ;)

Bookmark and Share

Tags:

0

Jualan Laris Chocolate Corn Flakes

1 September 2009 in Blog

ChoccornflakesDah seminggu puasa, alhamdulillah jualan Chocolate Corn Flakes tetap laris dan mendapat sambutan.

Sesiapa yang ingin menempah biskut ini untuk Hari Raya, kami masih lagi menerima tempahan.  Sila hubungi kami untuk tempahan anda.

Terima Kasih kepada yang telah membeli.  :)

Bookmark and Share

Tags: ,

0

Dah 3 hari puasa…yeay!

24 August 2009 in Blog

Diam tak diam, nak masuk 3 hari puasa.  Lagi lengkap kalau solat terawih malam hari.  :)

Rasanya perjalanan saya ke masjid untuk solat terawih malam tadi memang lah adventure, bukan nya apa kami sekeluarga terlewat keluar rumah.  Jalan ke masjid pula banyak traffic light, azan isyak dah berkumandang. Terpaksa lah drive selaju mungkin.  Sampai2 je area masjid, banyak la pulak bonggol2 jalan, macam naik kuda lah kami satu kereta. Tergelak sakan dalam kereta.

Lagi best masa jalan nak masuk masjid, kereta pun parking agak jauh.  Mencungap2 lah jalan, naik tangga masjid lagi, tapi sabar…. orang semua dah tahyat akhir solat isyak, tapi tak apa lah sampai juga niat kami nak solat.  Alhamdulillah…

Bookmark and Share

Tags:

0

Menjelang Ramadhan

20 August 2009 in Blog

Ramadhan hampir menjelang, dengan sukacita ucapan Selamat Berpuasa kepada umat Islam yang melawat ke website saya.

Semoga dengan ibadah yang kita jalankan pada bulan yang penuh kemuliaan ini membawa seribu keberkatan kepada kita.  Insyallah..

SELAMAT BERPUASA…

Bookmark and Share

Tags:

0

lukisan

12 August 2009 in Blog

lukisan itu indah
indah yang kadang bisa digambarkan
indah yang kadang tak bisa digambarkan

kenapa begitu
kerna hanya hati, perasaan dan mata
yang melihat
mentafsir, meneka, memikirkan
apa sahaja tanpa batasan
kerna pemikiran juga tak ada batasan
begitu juga dengan lukisan

lukisan juga suatu bicara
bicara hati tanpa suara
suara yang tidak kedengaran
hanya terdengar melalui penglihatan

Bookmark and Share

Tags: , ,

0

Tempahan Almond Brownies Untuk Hari Raya 2009

6 August 2009 in Blog

Almond-Brownies

Almond Brownies

Tempahan Almond Brownies untuk Hari Raya 2009, Yey!  Almond Brownies kami dijamin sedap!!!

Size brownies: 3cm x 3cm x 3cm
Berat bersih: +- 700 grams (+- 40 keping Brownies)
Price – RM25.00 ( 1 Balang )

Bagi pelanggan yang membeli 5 balang atau lebih, kami akan memberi diskaun 10% untuk tempahan Hari Raya 2009.  Tempahlah sekarang!!!  :) :) :)

Untuk tempahan:

CALL/SMS Zee Helena : 017-7908912

YM : zee_helena

Bookmark and Share

Tags: , , ,

0

rasa …

3 August 2009 in Blog

“jika kau terasa apa yang kurasa
mungkin tak perlu diluahkan
apa yang dirasa oleh kita

hanya keikhlasan yang terpancar
mampu mengertikannya sendiri
itulah bahasa emosi dalam
ratu ilusi kepadamu”

Bookmark and Share

Tags: ,

RAIKAN MAJLIS ANDA BERSAMA

Zee Helena

Create Your Badge

Designs

Sila layari galeri dan pilih mana-mana design atau dekorasi kek yang bersesuaian dengan majlis anda.

Anda juga boleh menghubungi saya dan memberi sebarang idea untuk kek anda.

Harga

Semua harga adalah dalam Ringgit Malaysia (RM). Caj penghantaran bergantung pada tarikh, masa dan lokasi.

Tempahan

Untuk sebarang tempahan segera, sila hubungi / SMS saya, Zee Helena di 017-7908912 atau email zeehelena[at]gmail.com

Butiran Tempahan

Sertakan butiran berikut bagi memudahkan proses penghantaran email untuk senarai /detail serta harga kek kepada anda.

1. Nama:

2. No telefon:

3. Design cake: sekiranya ada berikan contoh gambar

4. Tema/warna untuk kek majlis:

5. Perisa cake: moist choc/ buttervanilla / fruit cake

6. Jenis frosting: fondant/ buttercream / chocolate

7. Lain-lain info yang berguna

Penghantaran/ Self Pick

Penghantaran kek hanya pada HUJUNG MINGGU SAHAJA dan caj mengikut lokasi

Self Pick hanya di KFC Setia Alam dan Petronas A&W Seksyen7, Shah Alam

Penghantaran / Self pick hanya dibuat pada masa yang telah ditetapkan melalui perbincangan dengan pihak cent2u.com.

PENGUMUMAN

Salam ceria! Dialu-alukan kepada semua bridal/wedding planner, caterer, event management untuk menjalankan usahasama perniagaan dengan kami di cakes cent2u. Sekian, terima kasih.

Cake Order for 2015 / Tempahan kek untuk 2015

Sila email / WhatsApp pertanyaan kek kepada:


Zee Helena

email1: zee@cent2u.com
email2: zeehelena@gmail.com
Atau
mobile: 017-7908912


Harap maklum.




Kategori

Hubungi Kami


View Larger Map





SMS/ WhatsApp atau hubungi

Zee Helena 017-7908912

zeehelena[at]gmail.com / zee[at]cent2u.com

facebook: Zee Helena

facebook FanPage: cakes.cent2u.com

Pinterest: https://www.pinterest.com/zeehelena/cakes-by-zee-helena/